Natuurlijk thuisbezorgd

Aflevering waar ú wilt

Iedereen heeft al genoeg te doen; werken, de kinderen laten sporten en natuurlijk hobby’s.

D&J’s lekker eten levert de boodschappen thuis of op het werk, op een afgesproken vaste dag en tijd in de week. Uiteraard kunnen wij ook leveren bij instellingen, zoals peuterspeelzalen of woon/zorgcomplexen.

De boodschappen worden goed verpakt en (indien nodig) gekoeld vervoerd.

D&J's levert in principe in de hele kop van Noord-Holland.

D&J’s Lekker Eten

Wij gunnen iedere klant de ervaring zichzelf een cadeau te geven. Dit horen wij vaak, als de koelbox bij het aanrecht wordt uitgepakt.
D&J's lekker eten is een unieke formule die het de klanten mogelijk maakt lekker, gezond en toch betaalbaar te eten en te drinken.

Contact

D&Js Lekker Eten
E-mail
Telefoon: 0224-221759
KvK: 37074669
Facebook

Onze visie

boodschappen bezorgserviceD&J’s lekker eten is een dienstverlenende service aan huis biedende formule, die het de klanten mogelijk maakt lekker, gezond en toch betaalbaar te eten en te drinken. Genieten van eerlijke producten, geproduceerd door kleine telers, boeren en zorginstellingen -zoals bijvoorbeeld Fermento- allen uit de streek, die hierdoor ook hun voordeel behalen.

De bestelde boodschappen worden gehaald door één auto op LPG en vervolgens –indien nodig in koelboxen- bij de klant, desgewenst tot op het aanrecht, in de koelkast of op de fruitschaal geleverd. Ook het milieu vaart hier wel bij. LPG is de meest groene brandstof en er zijn geen -tig auto’s onderweg om de boodschappen bij u thuis te brengen.

Wij denken hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan een beter leefklimaat.

Bijkomend voordeel voor u als klant is dat wij door het gebruik van LPG in deze tijden van alsmaar stijgende brandstofprijzen de bezorgkosten weg kunnen laten.

Nagenoeg alle groente en fruit leveren wij in papieren verpakkingen. Zijn deze nog bruikbaar voor een volgende levering? Geef ze dan weer aan ons mee en wij gunnen hen een tweede leven.

Een voorbeeld van één van onze ideeën is het filmpje van Bert Droog. Goed voor mens en milieu.

Onze visie is duidelijk: Oog voor natuur en milieu, servicegerichtheid en persoonlijk contact met de klant.

Er is veel mogelijk, niets moet, bijna alles mag.

natuur en milieu