Natuurlijk thuisbezorgd

Aflevering waar ú wilt

Iedereen heeft al genoeg te doen; werken, de kinderen laten sporten en natuurlijk hobby’s.

D&J’s lekker eten levert de boodschappen thuis of op het werk, op een afgesproken vaste dag en tijd in de week. Uiteraard kunnen wij ook leveren bij instellingen, zoals peuterspeelzalen of woon/zorgcomplexen.

De boodschappen worden goed verpakt en (indien nodig) gekoeld vervoerd.

D&J's levert in principe in de hele kop van Noord-Holland.

D&J’s Lekker Eten

Wij gunnen iedere klant de ervaring zichzelf een cadeau te geven. Dit horen wij vaak, als de koelbox bij het aanrecht wordt uitgepakt.
D&J's lekker eten is een unieke formule die het de klanten mogelijk maakt lekker, gezond en toch betaalbaar te eten en te drinken.

Contact

D&Js Lekker Eten
E-mail
Telefoon: 0224-221759
KvK: 37074669
Facebook

Bestellen

Bestellijst
Iedere week wordt op zaterdag de nieuwe bestellijst online gezet. U heeft de mogelijkheid om tot zondag 24.00 uur uw bestelling te mailen.

Als U op onderstaande link klikt opent U de bestellijst. U kunt de lijst dan invullen door in de kolom aantallen het gewenste aantal in te vullen, vervolgens slaat U de bestellijst op Uw computer op (opslaan als Excel bestand) en voegt deze toe aan een mail naar  info@denjs-lekkereten.nl .

Van sommige producten, die te delen vallen kunt U ook minder of meer dan 1 geheel invullen, door bijvoorbeeld nul komma vijf in te vullen (dus geen punt gebruiken), bijvoorbeeld 0,5 kilo appelen.

U kunt nu ook voor een groenten-en/of fruit ensemble kiezen.

Uw bestelling wordt na afspraak op woensdag, donderdag of vrijdag bij u bezorgd. Wij berekenen vanaf week 6 2016 geen bezorgkosten meer, aan onze klanten.  Ook zijn er fruit- en groenten ensembles, die iedereen met andere boodschappen aanvullen kan, precies zoals het in de verschillende gezinnen past, ook voor 1 persoon’s huishoudens.

Ook zijn bieden wij  lekkere recepten aan, die je kopen kunt voor Euro 17.50 en minder, inclusief ingrediënten.

week 18 2017 prijslijst terugmailen voor zondag 30-4-2017 24 uur

Na het invullen van de bestellijst, kunt u het bestand mailen naar info@denjs-lekkereten.nl .

Heeft u problemen met het openen en/of bewerken van de bestellijst? Mailt u ons het probleem, met beschrijving met wat voor browser, toestel (pc/ tablet/ telefoon) u werkt.

Aflevering waar ú wilt
Iedereen heeft al genoeg te doen; werken, de kinderen laten sporten en natuurlijk hobby’s. D&J’s lekker eten levert de boodschappen thuis of op het werk, op een afgesproken vaste dag en tijd in de week.

Uiteraard kunnen wij ook leveren bij instellingen, zoals peuterspeelzalen of woon/zorgcomplexen. De boodschappen worden goed verpakt en (indien nodig) gekoeld vervoerd.

Leveringsgebied
Op onderstaande kaart ziet u het leveringsgebied van D&J’s Lekker Eten.

Het leveringsgebied van D&J's Lekker Eten

Wilt u weten of wij u in onze route kunnen opnemen, neem dan gerust contact met ons op.