D&J’s lekker eten

mei 7, 2012

Biologisch eten; lekkerder, gezonder en nu ook betaalbaar!
D&J’s lekker eten is een nieuw bedrijf dat milieubewuste en biologische voeding bij de klant thuis bezorgd. Het assortiment biedt volop keuze van basis- tot luxe producten, van ‘net van het veld’ tot ‘panklaar’. De vraag naar biologische voeding groeit. Wij halen onze producten bij kleine boeren, telers en veehouders uit (de kop van) Noord-Holland en betalen hen een eerlijke prijs. Milieubewust en (in de meeste gevallen) biologisch. Wij gaan na een uitgebreide kennismaking met een leverancier in zee, en wij beoordelen zijn of haar manier van werken. Wij letten sterk op hoe met land en dieren omgegaan wordt.

Versheid gegarandeerd
Alles wordt door D&J’s lekker eten in de week van levering ingekocht. De bakkerijproducten zijn zelfs dagvers. Wij werken veel samen met zorginstellingen als Fermento (onderdeel van de Raphaëlstichting) voor de bakwaren, de Buitenplaats (loeiegoeiezuivel) en ‘Het Groene Erf’ voor kakelverse eieren. Vraag en aanbod wordt bij elkaar gebracht, zonder tussenkomst van derden. Ons assortiment is uitgebreid; wij hebben niet alleen biologisch voedsel, maar ook biologische non food producten in ons assortiment. Wij hebben een zo compleet mogelijk aanbod. Zo kunnen wij een gezonde, betaalbare service bieden. Wij hanteren geen vorm van abonnement en er is geen minimumafname.

Aflevering waar ú wilt
Iedereen heeft al genoeg te doen; werken, de kinderen laten sporten en natuurlijk hobby’s. D&J’s lekker eten levert de boodschappen thuis of op het werk, op een afgesproken vaste dag en tijd in de week. Uiteraard kunnen wij ook leveren bij instellingen, zoals peuterspeelzalen of woon/zorgcomplexen. De boodschappen worden goed verpakt en (indien nodig) gekoeld vervoerd.

Leveringsgebied
D&J’s lekker eten levert in principe in de hele kop van Noord-Holland.

Wilt u weten of wij u in onze route kunnen opnemen, neem dan gerust contact met ons op.